Especialistes: Dr. Pablo Garcés.

Qué és la Psiquiatria?

La psiquiatria és una branca de la medicina especialitzada en els trastorns mentals. El camp de la psiquiatria és molt ampli en comparació amb altres especialitats mèdiques donat que els trastorns mentals poden afectar a la majoria dels aspectes de la vida del pacient, com la seva activitat física, conducta, emocions, pensament, percepció, relacions interpersonals, sexualitat, treball i oci. Aquests trastorns estan produïts per una combinació poc coneguda de determinants biològics, psicològics i socials.

Psiquiatria. (Sense data). A Wikipedia. Recuperat el 02 de maig de 2019 de https://ca.wikipedia.org/wiki/Psiquiatria

Informació

Si tens algun problema relacionat amb la salut mental, problemes de parella, dificultats en les habilitats socials i comunicatives, addiccions o simplement busques un espai en el qual poder realitzar el teu desenvolupament personal; podem oferir ajuda i atenció especialitzada a través de professionals altament qualificats.

Veure, també, el nostre Servei de Psicologia.

XARXES SOCIALS

Ja ens segueixes?

9 + 11 =

Política de Privacitat

Llegeixi atentament la Política de Privacitat per informar-se sobre el tractament de les seves dades personals.

Responsable Serveis sanitaris mèdics, S.L.
Finalitat Quina és la finalitat d’aquest lloc web? Per quant de temps conservarem les teves dades?
Legitimació Legitimació per consentiment de l’interessat
Destinataris Google. Instagram. Ofimedic. Twitter.
Drets Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat/da. Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió. Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament. Dret a oposar-se al tractament. Dret a la portabilitat de les dades.