Medicina General

Especialistes: Dr. Alfonso Beltran.

Què és la Medicina General?

La medicina general o medicina de família i comunitària, és una especialitat mèdica reconeguda a l’estat espanyol des de 1978. El seu àmbit d’actuació és l’atenció primària de salut, amb una visió del malalt holística, integral i biopsicosocial.

L’atenció es basa en el pacient i no en la malaltia, en la família o l’entorn més immediat del pacient com a condicionant d’un estat de salut, i s’introdueix una visió comunitària de la medicina, amb la que a partir d’una anàlisi de la comunitat, la qual pot actuar com a font de malaltia o com a mitjà terapèutic des d’on es pot actuar amb mesures preventives i de promoció de la salut cap a la població.

Medicina familiar i comunitària. (Sense data). A Wikipedia. Recuperat el 02 de maig de 2019 de https://ca.wikipedia.org/wiki/Medicina_familiar_i_comunit%C3%A0ria

XARXES SOCIALS

Ja ens segueixes?

4 + 2 =

Política de Privacitat

Llegeixi atentament la Política de Privacitat per informar-se sobre el tractament de les seves dades personals.

Responsable Serveis sanitaris mèdics, S.L.
Finalitat Quina és la finalitat d’aquest lloc web? Per quant de temps conservarem les teves dades?
Legitimació Legitimació per consentiment de l’interessat
Destinataris Google. Instagram. Ofimedic. Twitter.
Drets Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat/da. Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió. Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament. Dret a oposar-se al tractament. Dret a la portabilitat de les dades.