Medicina Estètica

Especialistes: Dra Lidia Munté.

Què és la Medicina Estètica?

La medicina estètica és un terme inclusiu per a les especialitats que es centren amb la millora de l’aparença estètica a través del tractament de malalties, incloses les cicatrius, laxitud de la pell, arrugues, lunars, lentigen solar, excés de greix, cel·lulitis, pèls descolorits i telangièctasi. Tradicionalment, la medicina estètica inclou la dermatologia, la cirurgia reconstructiva i la cirurgia plàstica.

Aesthetic medicine. (Sense data). A Wikipedia. Recuperat el 02 de maig de 2019 de https://en.wikipedia.org/wiki/Aesthetic_medicine

Tractaments

 • Botox per arrugues d’expressió.
  Aquest tractament és ideal per eliminar potes de gall, arrugues del front i de l’entrecella i per elevar la cua de la cella.
 • Botox per hiperhidrosi.
  Es duu a terme amb Toxina Botulínica, sobretot a nivell d’aixelles, i és ideal per a pacients que durant tot l’any tenen excés de sudoració, en especial en èpoques de calor donat que aquesta pot incomodar en el seu dia a dia.
 • Ac. Hialurònic amb diferent reticulació per atenuar arrugues des de més fines fins a més accentuades.
  Aquest tractament es duu a terme per omplir arrugues profundes com el solc nasogenià i les línies titella. També, quan l’ac. hialurònic és mes dens, podem remodelar els pòmuls o donar forma a la zona mandibular que ja es comença a despenjar.
 • Ac. hialurònic per augmentar i/o hidratar els llavis.
  Aquest tipus d’ac. hialurònic és especial per a llavis ja que per la seva estructura permet hidratar, perfilar o donar volum sense que el/la pacient es noti boles ni dureses, tot el contrari… sucosos i amb volum.
 • Ac. hialurònic per redensificar la pell.
  Es tracta d’un tipus d’ac. hialurònic especial per hidratar, en profunditat, la pell. Atenua arruguetes superficials i fines, donant un aspecte més descansat i saludable.
 • Vitamines per donar lluminositat i hidratació.
  És un tractament flash on la pell, en pocs minuts, apareix radiant i lluminosa. Aquesta s’hidrata aconseguint que les petites arruguetes produïdes per la deshidratació superficial desapareguin.
 • Radiesse.
  Es tracta d’un tipus de farciment que ens permet jugar amb els volums, pòmuls, mentó, marcar la mandíbula, dissimular la papada mitjançant l’augment de vectors i millorar la qualitat de la pell per estimulació de col.lagen.
 • Peelings mitjans o profunds per hiperpigmentacions, flacciditat o arrugues fines.
  Són un tipus de peeling químic que té la funció de rejovenir la pell. Això és possible gràcies a que elimina les capes, superficials, danyades de la pell, eliminant taques, arrugues fines i suavitzant cicatrius, rejovenint la pell.
 • Plasma ric en Plaquetes per bioestimular la pell i redensificar.
  Tractament que s’obté de la mateixa sang del pacient. D’una porció del centrifugat obtenim, d’on està el plasma ric en plaquetes, factors de creixement que tenen el potencial d’estimular teixits, de manera que la pell rejoveneix, veient-se més sucosa i hidratada.
 • Mesoteràpia corporal per baixar volum de contorns, eliminar greix, millorar flacciditat.
  Mitjançant petites infiltracions locals aconseguim baixar volum de contorns, eliminar greix, millorar flacciditat i la circulació local.
 • Tractament per eliminar l’hipercromia idiopàtica de l’anell orbitari (ulleres) amb ac. hialurònic específic per aquesta zona.
  Amb l’ac. hialurònic específic per aquesta zona aconseguim millorar i rejovenir la zona de la mirada, eliminant signes de fatiga o tristesa.
 • Tractament per coll i escot per hidratar i atenuar arrugues amb Vitamines i ac. hialurònic específic d’aquesta zona.
  Es duu a terme amb còctels de vitamines o ac. hialurònic i la seva funció és la de donar lluminositat i hidratar la pell tan fina com la que trobem en el coll i l’escot
 • Tractament per hidratar mans amb ac. hialurònic.
  Amb l’ac. hialurònic s’aconsegueix restaurar volums, hidratar i estimular la formació de col·lagen, aconseguint unes mans més joves.
 • Rinomodelació sense cirurgia amb ac. hialurònic.
  La rinomodelació sense cirurgia, o també anomenada rinoplàstia sense cirurgia amb àcid hialurònic, és una tècnica metge estètica que consisteix amb modelar o perfilar el nas.

XARXES SOCIALS

Ja ens segueixes?

11 + 8 =

Política de Privacitat

Llegeixi atentament la Política de Privacitat per informar-se sobre el tractament de les seves dades personals.

Responsable Serveis sanitaris mèdics, S.L.
FinalitatQuina és la finalitat d'aquest lloc web? Per quant de temps conservarem les teves dades?
LegitimacióLegitimació per consentiment de l'interessat
DestinatarisGoogle. Instagram. Ofimedic. Twitter.
DretsDret a sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat/da. Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió. Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament. Dret a oposar-se al tractament. Dret a la portabilitat de les dades.